INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Motivul pentru care a fost reînnoit contractul lui Andone: "Era clar că exista o ofertă bună pentru el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 22:15

Gică Craioveanu a vorbit despre prelungirea contractului lui Florin Andone cu Cordoba și spune că formația andaluză avea o ofertă de transfer foarte bună pentru jucător.

Atacantul în vîrstă de 22 de ani are acum contract pînă în 2018 cu Cordoba, iar clauza de reziliere a crescut de 6 la 10 milioane de euro.

"Eu sînt vulpoi bătrîn la fotbal. În momentul în care înnoiești un contract, e pentru că președintele are ofertă bună pentru tine. Clauza de reziliere e foarte-foarte importantă pentru un club cum e Cordoba. Urmează ca o echipă să-i facă o ofertă clubului, una importantă și, bineînțeles, lui.

Se vorbește mult că ar avea oferte din campionatul englez. Eu prefer să joace în Spania, e mai plăcut, e un campionat în care poți să-ți demonstrezi mai bine calitățile. Mie îmi place fotbalul frumos, elegant, cu spectacol, cu multe ocazii de gol. Parcă în Anglia în ultimul timp nivelul a coborît, a scăzut destul de mult", a spus Craioveanu la Digisport.

"Cred că în momentul în care va avea oferta pe masă, președintele Cordobei îl va vinde imediat pe Andone"  Gică Craioveanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează