INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Motivul pentru care a fost reînnoit contractul lui Andone: "Era clar că exista o ofertă bună pentru el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 22:15

Gică Craioveanu a vorbit despre prelungirea contractului lui Florin Andone cu Cordoba și spune că formația andaluză avea o ofertă de transfer foarte bună pentru jucător.

Atacantul în vîrstă de 22 de ani are acum contract pînă în 2018 cu Cordoba, iar clauza de reziliere a crescut de 6 la 10 milioane de euro.

"Eu sînt vulpoi bătrîn la fotbal. În momentul în care înnoiești un contract, e pentru că președintele are ofertă bună pentru tine. Clauza de reziliere e foarte-foarte importantă pentru un club cum e Cordoba. Urmează ca o echipă să-i facă o ofertă clubului, una importantă și, bineînțeles, lui.

Se vorbește mult că ar avea oferte din campionatul englez. Eu prefer să joace în Spania, e mai plăcut, e un campionat în care poți să-ți demonstrezi mai bine calitățile. Mie îmi place fotbalul frumos, elegant, cu spectacol, cu multe ocazii de gol. Parcă în Anglia în ultimul timp nivelul a coborît, a scăzut destul de mult", a spus Craioveanu la Digisport.

"Cred că în momentul în care va avea oferta pe masă, președintele Cordobei îl va vinde imediat pe Andone"  Gică Craioveanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează