INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Motivul pentru care Dan Petrescu n-a semnat cu Nottingham Forest: ”Eram gata să-mi iau bilet de avion”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 12:51

Liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Al Arabi, Dan Petrescu explică de ce nu a preluat-o pe Nottingham Forest, deşi englezii din Championship şi l-au dorit în această iarnă.
”Toată lumea ştie că am avut ofertă de la Nottingham. Am avut o ofertă clară, dar condiţiile din contract nu erau cele pe care mi le doream eu. Şi cei de acolo nu au vrut să negocieze prea mult. M-au vrut repede, fără să discute şi am zis că trebuie să vorbim.

Pînă am vorbit noi, ei s-au decis şi au numit un alt antrenor. Să zicem că totul era făcut în proporţie de 99%, la un moment dat era chiar să-mi iau bilet de avion să plec la Londra, dar n-a mai ieşit”, a spus Dan Petrescu la DigiSport.

Tehnicianul e convins că ar fi putut avea un traseu reuşit la Nottingham: ”Cred că este o echipă care mi se potriveşte mie, adică era jos, la greu, cam aşa am luat majoritatea echipelor gen Sportul, Urziceni, Kuban şi Dinamo Moscova. Toate erau cu probleme foarte mari, stăteau foarte rău în clasament”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
bazileon
bazileon  •  05 Februarie 2015, 20:44

Ajunge curand la Viitorul caci pleaca Hagi la Barca!

para.para
para.para  •  05 Februarie 2015, 16:54

Motivul pentru care Bursucea n-a semnat cu Nottingham Forest este IN-CRE-DI-BIL si HA-LU-CI-NANT, deoarece e acelasi motiv pentru care n-a semnat nici cu Chelsea, adica nu-l cauta nimeni. Bosketii distrusi l0k0m0t0ri angajati la je gsepe nu mai au oprire, indobitocesc non-stop si cu buna stiinta pe bietul popor roman.

gicab
gicab  •  05 Februarie 2015, 15:17

Un antrenor aflat pe val nu pleaca la arabi, am impresia ca plecand cu coada intre picioare de acolo, venind in Europa lucrurile se cam iau de la zero.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează