INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Motivul pentru care Răzvan Lucescu nu vrea niciun român la PAOK: "Asta ar complica situația"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 10:00

Răzvan Lucescu (49 de ani) va continua la PAOK Salonic și din sezonul viitor. Tehnicianul și-a prezentat strategia pe care vrea să o adopte, dezvăluind că accederea în grupele Ligii e marele obiectiv al echipei sale. 

Întrebat de reporterii TV Telekom Sport dacă e tentat să aducă vreun român la PAOK, Răzvan Lucescu a explicat motivele care îl determină să nu transfere vreun compatriot la vicecampioana Greciei.

"Avem un lot stabil, nu vreau să facem foarte multe modificări. E posibil să avem două-trei noi apariţii, sunt și doi jucători care termină contractul. În general, avem o echipă care s-a pus la punct, ştie foarte bine ce trebuie să facă, în interiorul nostru există o chimie. Ne cunoaștem mult prea bine. Cred că nişte schimbări la acest moment ar complica situaţia.

Avem ca obiectiv să intrăm în Liga Campionilor. Ne simţim puternici. Trebuie să fim mai înţelepţi, mai puternici, să fim pregătiţi pentru toate şicanele", a declarat Răzvan Lucescu, potrivit TV Telekom Sport.

Deși a fost în fruntea clasamentului mult timp de-a lungul sezonului, PAOK a terminat campionatul pe 2, în spatele lui AEK Atena, după ce a fost depunctată de Comisii. Echipa lui Lucescu și-a luat însă revanșa în finala Cupei, unde PAOK s-a impus cu 2-0 în fața rivalei AEK. 

PAOK va evolua în vară în turul 2 al preliminariilor Ligii Campionilor. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
undergrant
undergrant  •  18 Mai 2018, 13:48
Postat de whiteredarad pe 18 Mai 2018, 10:53

De unde ati dedus ca "un roman ar complica situatia" ? Nu reiese asta din ceea ce declara Razvan. Fake news !!!

Corect! Dar asta si urmareste autorul, injuraturi la adresa lui Lucescu Jr si accesari ale materialului cu titlu instigator...

calinescu_
calinescu_  •  18 Mai 2018, 12:12

LA ORA ACTUALA NU AVEM NIMIC DE EXPORT , DAR ABSOLUT NIMIC ...!!!!!

whiteredarad
whiteredarad  •  18 Mai 2018, 10:53

De unde ati dedus ca "un roman ar complica situatia" ? Nu reiese asta din ceea ce declara Razvan. Fake news !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează