INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Mouscron are probleme imense în Belgia » Veste foarte proastă primită azi de Mircea Rednic

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 17:34

Salvată în ultima etapă de la retrogradare, Mouscron, formația antrenată de românul Mircea Rednic, a primit astăzi o veste dezamăgitoare.

Formația valonă nu a primit licența pentru ediția viitoare a campionatului Belgiei.

"Astăzi, Royal Excel Mouscron a primit o decizie negativă din partea Comisiei de licenţiere. Conducerea a luat la cunoştinţă această decizie şi nu este de acord cu motivele invocate de comisie.

Astfel, Excel a decis să conteste hotărârea la Curtea belgiană de arbitraj în sport. Clubul, aflat în conformitate totală cu regulamentul în vigoare, consideră că membrii Comisiei de licenţiere au aplicat într-o manieră suprinzătoare noul regulament, folosind informaţii învechite.

Din acest motiv, Royal Excel Mouscron este foarte încrezător că licenţa pentru sezonul 2017/2018 va fi atribuită la apel şi speră că o decizie în acest sens va fi luată în cel mai scurt timp", se arată într-un comunicat al echipei lui Rednic.

  • Mouscron s-a salvat în ultima etapă din sezonul regulat de la retrogradare, iar în prezent evoluează în play-off-ul pentru locul ce asigură calificarea în preliminariile Europa League.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează