INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Mutare-surpriză pentru Nicolae Stanciu! Poate fi coleg cu un fotbalist al Barcelonei la o echipă din primăvara europeană

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 11:20

Nicolae Stanciu nu mai are viață lungă la Anderlecht, de unde ar putea pleca încă din această iarnă. Fotbalistul nu mai intră în planurile belgienilor, însă fotbalistul român nu duce lipsă de oferte, fiind dorit de câteva cluburi bune.

Anderlecht a fixat două variante. Fie îl dă pe Stanciu împrumut, fie îl cedează pentru 9 milioane de euro, pentru a acoperi investiția făcută.

Milliyet.com.tr anunță că Nicolae Stanciu este gata să meargă la Beșiktaș, sub formă de împrumut, iar turcii vor plăti 500.000 de euro pentru un împrumut pe 6 luni și îi vor achita integral salariul.

Beșiktaș tocmai a mai bifat un transfer azi. L-a luat pe Domagoj Vida, fundaș de la Dinamo Kiev. Arda Turan, fotbalist intrat pe lista neagră la Barcelona, este și el pe lista celor de la Beșiktaș.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
blocatu
blocatu  •  24 Decembrie 2017, 20:09
Postat de coriolanus pe 24 Decembrie 2017, 12:43

E Craciunul si rinam0vistii tot cu steaua'n'cap traiesc :)).. Cand iesiti diseara la colindat prin groapa.. O sa strigati "fcsb sus rasare?"

foarte tare, frate! cum zice reclama! :D

romulus65
romulus65  •  24 Decembrie 2017, 17:57
Postat de maradona5 pe 24 Decembrie 2017, 14:31

V-am spus ca plang aia dupa bani, ce teapa au luat de la oierul-infractor

Nu le-a pus nimeni pistolul la tampla belgienilor, atat i-au dus mintea.

maradona5
maradona5  •  24 Decembrie 2017, 14:31

V-am spus ca plang aia dupa bani, ce teapa au luat de la oierul-infractor

Vezi toate comentariile (13)
Comentează