INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RIPOSTĂ

Mutu către apropiaţii săi: "Au ajuns românii ultimii oameni ai Europei? M-am săturat!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2010 00:00

Acuzat din toate părţile după ce în noaptea de vineri spre sîmbătă a băgat în spital un ospătar din Florenţa, internaţionalul de 31 de ani Adrian Mutu s-ar fi confesat unor apropiaţi ai săi, conform ziarului Libertatea.

"Ştiu că am greşit, dar m-am săturat să fiu jignit şi umilit de toţi. N-am mai suportat să stau cu capul în pământ",
ar fi zis Mutu.

"Din acest motiv l-am şi lovit pe chelner. Pe stadion ne înjură, pe stradă ne înjură, la cârciumă ne înjură... dar ce, au ajuns românii ultimii oameni ai Europei?”, ar mai fi spus jucătorul Fiorentinei.

Adrian Mutu şi-a prezentat deja poziţia oficială în cazul altercaţiei, printr-un comunicat de presă: "Am reacţionat la repetate ofense cu tentă rasistă şi la ameninţarea că voi avea acelaşi sfârşit ca şi românca de la Roma".

Citeşte mai multe în "Libertatea"!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (122)
futbolin
futbolin  •  25 Octombrie 2010, 23:38

@razvan eu nu am cum sa fiu taranus niciodata bai emigrantule. Ai fost tu acolo sa vezi ce s-a intamplat? CE ONOARE ? Aia stropita cu cocaina ? A dat si el de fleasca si i-a placut sa bage nasul in zapada.Normal, un taranus de l Pitesti care a dat de bani...iar tu un sclav ordinar in Spania. Asta sunteti voi

razvan.
razvan.  •  25 Octombrie 2010, 19:31
Postat de futbolin pe 25 Octombrie 2010, 19:08

Bai desteptilor, asta e o poveste inventata de balbaitii aia de impresari pentru ca romanasul din voi sa se destepte ca in cantecelul lui Anton Pann. Eu sunt convins ca nu e chiar asa, taranusul asta de Pitesti are antecedente si daca ar fi fost chiar asa cum spune, el ar fi iesit in presa imediat si s-ar fi plans ca a fost discriminat de un albanez barbar care castiga 800 de euro pe luna si traieste din bacsisuri. Has mo car ma MUTULE

Taranus esti tu, pt voi sapunul e un mister. Spre deosebire de tine, noi pitestenii ne aparam onoarea si incercam sa spalam rusinea lasata in urma de prietenii tai, maimutele zburatoare.

razvan.
razvan.  •  25 Octombrie 2010, 19:24

Nu stiu de ce il acuzati atat, l-a batut pe ala si gata, foarte bine i-a facut. De unde stiti ca nu e adevarat ce spune? Ce sa te astepti de la un albanez... Eu sunt in Spania de vreun an jumate si daca romanii de aici nu erau barbati si nu bagau frica in astia,eram calcati in picioare. Daca era ambasadorul pacii din Europa intelegeam sa nu raspunda la injurii,dar e fotbalist si asa a considerat el ca trebuie sa-si apere onoarea...si a facut bine

Vezi toate comentariile (122)
Comentează