INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Napoli vrea să scape de Vlad Chiricheș! Anunțul făcut azi de italieni

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 14:52

Vlad Chiricheș, 27 de ani, are evoluții tot mai slabe la Napoli, iar șefii echipei vor să renunțe la el în vară.

Antrenorul Maurizio Sarri și Cristiano Giuntoli, directorul sportiv, sunt nemulțumiți de randamentul fundașului și de gafele pe care le face în meciurile importante și vor să se despărtă de român, potrivit Calciomercato.

Italienii scriu că Tonelli și Maksimovici sunt preferații lui Sarri, care va apela la Chiricheș doar în cazuri de forță majoră.

6.500.000 €este cota lui Chiricheș, potrivit transfermarkt.de

Chiricheș a venit la Napoli, în 2015, de la Tottenham, pentru 7 milioane de euro. În acest sezon a bifat 14 meciuri și a marcat 2 goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
iobag
iobag  •  09 Aprilie 2017, 00:01
Postat de fcu1948 pe 08 Aprilie 2017, 18:28

Judecând după nickul ales de tine, tu meriți cel mult o ceapă degerată cu o coajă mucegăită de pâine. Și bineînțeles niște *** pentru că în nemernicia ta ai îndrăznit să ridici glasul la patronul tău.

Judecand tot dupa nickul meu, iobag. Si se pare ca ti place. Si eu n am patron, traiesc intr o lume in care tu doar te imaginezi dupa ce semnalizezi ca esti prost la fiecare comentariu pe net.

gigelos
gigelos  •  08 Aprilie 2017, 20:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut1971
danut1971  •  08 Aprilie 2017, 20:00

si-au dat seama si italienii ca chirica e o epava

Vezi toate comentariile (25)
Comentează