INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMIS

Nici în fotbalul românesc nu se întâmplă asta! Motivul FABULOS pentru care a fost demis Ilie Balaci: "Naiba știa de chestia asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 09:24

Ilie Balaci a fost demis de la Al Hilal Omdurman, deși echipa sa avea 9 puncte avans cu 4 etape înainte de finalul campionatului din Sudan.

Tehnicianul susține că ruptura s-a produs din cauza primei de titlu pe care o avea. Echipa a câștigat în cele din urmă campionatul la pas, cu 10 puncte peste locul 2.

"Am încheiat conturile și sunt acasă. Am fost demis cu 4 etape înainte de final, având 9 puncte avans. Puteam să fim campioni imediat, în următorul meci, iar echipa a și câștigat cu 4-0 și a luat titlul. Echipa avea nevoie doar de un egal. Au câștigat campionatul cu 10 puncte avans!

Aș fi luat cât câștigă cei mai buni jucători ai Stelei pe an. Erau bani mulți! Mi-am făcut socotelile cu ei, dar naiba știa că voi fi demis și nu iau prima de campionat. Nu aveai cum să gândești altfel! Am ajuns acolo printr-un impresar, mai fusesem în Sudan de două ori.

Știam ce este cu echipa asta, nu au mai luat campionatul din 2012, iar eu îmi doream să muncesc și am acceptat. Condițiile materiale erau foarte interesante, dar acum aștept alte oferte", a spus Balaci, la Digi.

...despre fotbalul din Sudan: "Nu a fost meci să nu avem 30.000 de oameni, iar la antrenament erau între 3.000 și 5.000 de suporteri. Deschideam antrenamentele, de aia ne-am făcut fotbaliști, să ne vadă lumea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  20 Octombrie 2016, 13:38

"De anii de zile". I rest my case. De ce "presa" nu se abţine de la personaje groteşti ca becali, băsescu sau mititelu...

eugen76_pan
eugen76_pan  •  20 Octombrie 2016, 10:27

moo jiaristilor,dati ce a scris ajica pe feisbuc :))) balaci e imbibat in alcool de ani de zile :)))

bvd_magheru
bvd_magheru  •  20 Octombrie 2016, 10:23
Postat de fibra pe 20 Octombrie 2016, 10:15

Sa fim seriosi! Ce fel de contract a avut? Uite ca poate fi pacalit si un oltean.

Acolo nu conteaza contractul ca te impusca rebelii .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează