INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IRAKLIS SALONIC

Nicolae Dică: "Trebuie neapărat să joc mai mult la Iraklis!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2009 00:00

Atacantul lui Iraklis Salonic, Nicolae Dică, îi mulţumeşte lui Oleg Protasov pentru încrederea acordată şi vorbeşte despre planurile sale la noua echipă.

"Am colaborat foarte bine cu Oleg atît la Steaua, cît şi acum la Iraklis. Mă bucur că am debutat atît de bine, trebuie să joc din ce în ce mai bine pentru că am nevoie de meciuri cît mai multe. Aici joc al doilea atacant în 4-4-1-1, mă simt foarte bine în acest sistem şi vreau să le răsplătesc oamenilor încrederea pe care mi-au acordat-o.

Ţintesc o revenire la echipa naţională, am fost sunat de cineva din staff-ul reprezentativei şi asta mi-a dat încredere", a spus Dică la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  24 August 2009, 18:16

este bine sa joace titular si sa fie serios asa o sa fie si convocat la nationala si sa nu uite de unde a plecat forta arges

 •  24 August 2009, 18:12

Joaca, DIca, pt ca-n afara de Iraklis astia, o sa mai joci in ansamblu "Ciocarlia", asta daca treci proba de sarba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează