INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Norocul îi surîde lui Vlad Chiricheş » Fundaşul român ar putea reintra în primul "11" al lui Tottenham

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 21:39

Vlad Chiricheş a jucat ultima dată în tricoul lui Totteham pe 24 ianuarie, cînd formaţia londoneză a pierdut meciul cu Leicester, scor 1-2.
Între timp, Tottenham a mai jucat şase meciuri, iar fundaşul român nu şi-a mai făcut apariţia. Chiricheş mai are însă o şansă, mai ales că pentru echipa sa urmează o săptămînă de foc: joi e meciul cu Fiorentina din "şaisprezecimile" Europa League şi duminică se joacă finala Cupei Ligii, cu Chelsea.

Antrenorul lui Tottenham, Mauricio Pochettino, a oferit o declaraţie interesantă în care a lăsat de înţeles că există posibilitatea să-şi folosească majoritatea fotbaliştilor pe care-i are la dispoziţie.

"Trebuie să decidem care sînt jucători pe care ne vom baza, pentru că venim după două meciuri grele, cu Fiorentina şi West Ham. Trebuie să găsim echipa cea mai puternică. Mergem în Italia să cîştigăm. Trebuie să ne menţinem dorinţa de a cîştiga toate meciurile", a declarat Pochettino.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
goghe
goghe  •  25 Februarie 2015, 10:43

Ce prost si Pochettino asta! Pina acum a bagat in teren echipa cea mai slaba - abia acum s-a hotarit sa joace cu echipa mai "puternica", aia din care face parte Chiriches .... Voi ziaristii lui peste n-aveti nici o treaba cu subiectul asta! :D Chiriches o sa mai joace la Tottenham cind o sa fie aproape de vinzare .... daca si atunci ... sau sa se mai schimbe inca o data antrenorul - desi ma indoiesc, deja a "impresionat" 3 antrenori pina acum!

val70
val70  •  25 Februarie 2015, 09:35

Numai obsedati pe aici ! Noroc ca nu sunt asa multi... :))

bobonzy
bobonzy  •  25 Februarie 2015, 00:00

daca joaca Cap-De-Cal (minerul) sigur pierd...nici nu conteza unde si cu cine joaca Tottenham

Vezi toate comentariile (5)
Comentează