INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ARABI

Nu doar în România se întîmplă asta! Motivul incredibil al plecării lui Dan Petrescu de la Al Arabi: "Nu pot accepta aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 decembrie 2014 14:54

Dan Petrescu a plecat de la Al Arabi după ce echipa nu a avut rezultatele aşteptate, în ciuda faptului că au fost investiţi mulţi bani.

"Bursucul" explică motivele plecării şi recunoaşte că ar fi tentat să revină în România, în ciuda faptului că are oferte şi din Rusia.

"Nu îmi făceau echipa, dar încercau şi nu puteau, iar atunci au zis că poate ar fi mai bine să scape de mine. Eu nu accept aşa ceva, indiferent de echipă şi de ţară.

Aştept oferte de oriunde ar veni, normal că m-aş întoarce şi în ţară", a spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
maricel_berlin
maricel_berlin  •  27 Decembrie 2014, 10:10

Mulţumesc ! Sărbatori fericite şi ţie !

gametable08
gametable08  •  24 Decembrie 2014, 20:14
Postat de valah1986campionii.europei pe 24 Decembrie 2014, 12:43

Oparitule hai acasa, esti produs 100 % al clubului Steaua ai mancat acasa paine de militar. Ai strans destui bani, doar nu pleci cu ei pe lumea cealalta?!

Oparitul asta a jucat la Chelsea ..despre tine ce imi poti spune? si cum te ai eticheta pe tine in comparatie cu el..

sakamoto
sakamoto  •  24 Decembrie 2014, 16:36

Ca fotbalist, Dan Petrescu a reusit sa apara in prima echipa lui Chelsea din toate timpurile. Fantastic, daca ne gindim ca regele Hagi a fost la FC Barcelona si Real Madrid, de unde a plecat in scurt timp, pe usa din spate. Ca antrenor Dan ca si Hagi sint cam la acelasi nivel:O barat! Titlul de campioana, obtinut de Dan Petrescu cu Unirea Urziceni, s-a datorat manevrelor oneroase, ale Nasului Mafiot. Va fac campioni, daca dati potul de la UEFA. Marian Iancu, nici prin gind sa faca asa ceva! De aceea Otelul Galati si Unirea Urziceni i-au furat titlul de campioana. Ar trebui ca DNA-ul sa caute prin fotbalul Mafiot condus de Nasu, nu de alta dar pre mult s-a furat si mari averi s-au adunat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează