INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Nu există cale de împăcare! Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă au revenit în ţară » Întîlnire de gradul 0 în avion ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 decembrie 2014 12:30

Laurenţiu Reghecampf l-a eliminat din Cupa Prinţului pe Victor Piţurcă, echipa sa cîştigînd 3-2 după prelungiri, iar azi cei doi antrenori au revenit în ţară. 

Deşi au mers cu acelaşi avion, cei doi s-au evitat, lucru recunoscut chiar de fostul antrenor al Stelei. Conflictul din fostul selecţioner şi Reghecampf e departe de a se încheia.

"A fost un meci important pentru noi, era important să cîştigăm. E bine că am terminat anul cu o victorie, Ăsta e cel mai important lucru. Pentru mine era important să cîştigăm meciul, restul nu mă interesează.

A fost un an bun pentru mine acolo, avînd în vedere că am jucat finala de Champions League, avînd în vedere că finala nu am pierdut-o, ci ne-a fost furată. Nu a fost un an uşor, dar sper ca în retur să jucăm mai bine.

M-am adaptat foarte bine şi foarte repede, campionatul este de un nivel ridicat, avem o echipă foarte puternică, condiţii foarte bune, rezultatele trebuie să vină.
Nu am vorbit cu Piţurcă, chiar dacă am venit în acelaşi avion. Nu mai am ce să vorbesc cu un asemenea om", a declarat Reghecampf conform DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
cainelup
cainelup  •  25 Decembrie 2014, 11:12

Ce putea fi mai interesant decat o stire despre nimic, avandu-i in prim plan pe cei doi papitzoi ?!

roadster1988
roadster1988  •  24 Decembrie 2014, 20:41

si care-i stirea?mai bine-si aratau chiloteii alea 2 din spatele lor.....

gametable08
gametable08  •  24 Decembrie 2014, 19:29
Postat de yahoo.22. pe 24 Decembrie 2014, 14:18

Mai sunt si alte subiecte interesante despre care puteti scrie ba [je]gspistilor.Nu ne intereaseaza un fotbal obscur,mai slab decat fotbalul practicat in Romania si nici maimutoii(Regheblatmeister si Pishurca) care se perinda pe acolo.

Da mai bn ar scrie d ultimul meci al lui dinamo,despre acei jucatori dinamovisti formidabili..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează