INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IDOL

Nu tatăl său este idolul lui Ianis Hagi » Cine îl inspiră pe tânărul jucător al Fiorentinei

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 18:03

Ianis Hagi, jucătorul de 18 ani al naționalei U21 și al Fiorentinei, a declarat recent că nu tatăl lui este idolul său în viață, ci Stephen Curry, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști din NBA.

"Tatăl meu a fost un mare campion și un mentor pentru mine, dar dacă e să aleg un model, l-aș alege pe Stephen Curry.

Îl admir pentru că a reușit în NBA, deși nimeni nu-i dădea prea multe șanse, fiind mic de statură. A reușit cu multă muncă și a ajuns unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii", a declarat Ianis Hagi, pentru goal.com

Americanul Stephen Curry (29 ani) este unul dintre cei mai apreciați baschetbaliști din NBA, fiind desemnat în două rânduri MVP-ul sezonului (în 2015 și 2016).

Ianis Hagi este convocat în premieră la naționala U21. Selecționata antrenată de Daniel Isăilă va disputa două partide amicale în Spania, împotriva Rusiei, pe 24 martie și împotriva Danemarcei, pe 27 martie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Martie 2017, 20:26

...ce inseamna sa traim intr o tara unde nepotismul e politica de stat ...nu s a schimbat nimic in Ro ...ce merite are petarda asta sa joace in nationala ?

ortega
ortega  •  23 Martie 2017, 20:19

Credeam că îl admiră pe Gigi , că e fanfaron și prost , ca el ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează