INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ofertă peste ofertă pentru Florin Andone! În 10 zile au venit 3 sume de transfer diferite pe adresa clubului Deportivo! Ce decizie au luat spaniolii

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 18:01

Convocat de Christoph Daum la echipa națională, Florin Andone, 24 de ani, are oferte importante în ultimele zile. Burnley a oferit 13 milioane pentru a-l avea, dar Deportivo n-a vrut să audă de această ofertă.

Brighton caută și ea un atacant de careu, iar în ultimele zile a făcut 3 oferte pentru Andone, în valoare de 13, 15, respectiv 16 milioane. Din nou, Deportivo n-a vrut să audă de un posibil transfer, anunță AS.

Clubul spaniol nu vrea să-l piardă așa ușor pe Andone. Singura soluție ar fi ca unul dintre cluburile care-l doresc să achite clauza de reziliere în valoare de 30 de milioane de euro.

Florin Andone a marcat de 12 ori în 37 de meciuri pentru La Coruna. Toate reușitele au fost în sezonul trecut. În prima etapă din sezonul actual a ratat un penalty în fața lui Real Madrid, 0-3.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
iosif._vs
iosif._vs  •  30 August 2017, 19:09

Pe Alibec il vinde FC5B cu cel putin 500.000 euro

Vezi toate comentariile (1)
Comentează