INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL Florin Andone a fost prezentat azi în Premier League! » "Va da o altă dimensiune atacului nostru"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 18:17

Florin Andone s-a despărțit de Deportivo la Coruna și a semnat cu Brighton, formație care a terminat pe locul 15 în ultimul sezon de Premier League.

Atacantul de 25 de ani a semnat un contract pe 5 sezoane. Brighton a achitat 6 milioane de euro pentru a-l avea pe Andone, clauza de reziliere a atacantului după ce echipa lui a retrogradat.

În cazul în care Deportivo n-ar fi picat din La Liga, clauza lui Florin Andone rămânea la 20 de milioane de euro. Florin Andone a strâns 69 de meciuri în două sezoane la Deportivo, pentru care a marcat 19 goluri.

"Suntem încântați că Florin a acceptat să vină la noi. Este un jucător pe care îl urmărim de ceva timp, ne va ajuta să dăm o altă dimensiune atacului nostru. Este un jucător puternic, care a ajuns la un nivel foarte bun în La Liga și datorită prezențelor în naționala României", a zis managerul Chris Hughton.

Brighton folosește sistemul de joc 4-4-2. Pentru un loc de titular, Andone se va bate cu alți 5 atacanți, trei dintre ei săriți de 30 de ani. Jurgen Locadia (24 de ani), Leonardo Ulloa (31 de ani), Sam Baldock (29 de ani), Glenn Murray (34 de ani) și Tomer Hemed (31 de ani). 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
bodrin
bodrin  •  25 Mai 2018, 23:56

Cred ca lui Florin Andone i se va potrivi stilul de joc din campionatul Angliei. E un jucator bataios care nu umbla cu finesuri...

maxp
maxp  •  25 Mai 2018, 22:26
Postat de sibelius pe 25 Mai 2018, 22:01

In comparatia asta greu de ghicit care-i Hagi...ca din Andone sare mingea ca din peretele reclamei la Dedeman, iar la fugit fara rost sunt la egalitate cei doi.

Sare pe naiba, Andone are toate calitatile tehnice necesare, faptul ca nu e tocmai un jucator de mare finete n-are nicio importanta. Adi Popa la modul real nu stie lovi mingea. Nici n-are rost sa vorbim de nivelul la care au jucat cei 2, unul are totusi vreo 3 sezoane in Primera, celalalt are vreo 3 meciuri in Championship.

sibelius
sibelius  •  25 Mai 2018, 22:01
Postat de maxp pe 25 Mai 2018, 21:15

Sa-l compari pe Popa cu Andone... e ca si cum l-ai compara pe Pintilii cu Hagi.

In comparatia asta greu de ghicit care-i Hagi...ca din Andone sare mingea ca din peretele reclamei la Dedeman, iar la fugit fara rost sunt la egalitate cei doi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează