INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL Gabi Torje a semnat cu noua echipă: "Îmi doresc ca evoluțiile mele să mă aducă din nou la națională, de care îmi este dor"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 19:23

Gabriel Torje (27 de ani) a semnat cu Karabukspor, împrumut pe un an, iar astăzi a fost prezentat oficial de formația turcă.

Mijlocașul se alătură astfel "coloniei" de români de la Karabuk. Se va întâlni la noua echipă cu Valerică Găman, Iasmin Latovlevici, Cristi Tănase, Paul Papp și Ionuț Neagu.

Torje a ales să se despartă temporar de Terek Groznîi, după ce la formația rusă n-a jucat decât în 10 partide în sezonul trecut, acumulând doar 423 de minute și niciun gol marcat. Românul a mai jucat în Turcia pentru Osmanlispor și Konyaspor.

9 echipemai are Torje în CV-ul său: Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor și Terek

2.500.000 €e cota de transfer a lui Torje, conform transfermarkt.de

 

Sunt bucuros sa va anunt personal ca pentru un an de zile am fost imprumutat in Turcia, la Karabukspor. Imi doresc sa...

Posted by Gabriel Torje on Monday, 17 July 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
its1134
its1134  •  17 Iulie 2017, 22:44

In poză, Torje stă în picioare.

ionnis
ionnis  •  17 Iulie 2017, 20:58

asta numai imprumut a jucat toata cariera lui :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează