INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

OFICIAL Răzvan Lucescu și-a găsit club! Va antrena o echipă importantă

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 16:13

Liber de contract după despărțirea de Xanthi, Răzvan Lucescu și-a găsit o nouă echipă și va antrena tot în Grecia, la PAOK Salonic, după cum anunță site-ul oficial al clubului.

 Aceștia au confirmat despărțirea de tehnicianul Aleksandar Stanojevic și faptul că Răzvan Lucescu își va lua în primire atribuțiile chiar de astăzi.

Tehnicianul român de 48 de ani este considerat soluția ideală pentru PAOK, având în vedere faptul că prima ligă din Grecia îi este cunoscută și că a mai fost luat în calcul pentru a ocupa postul de antrenor principal al alb-negrilor și în trecut. 

În Grecia, Lucescu jr. a mai stat pe banca celor de la Xanthi, cu care a ajuns în finala Cupei Greciei în sezonul 2014-2015, bifând cea mai importantă performanță din istoria clubului. 

În stagiunea precendentă, Xanthi a terminat sezonul pe locul șase, cu 48 de puncte, la patru distanță de prima poziție care ar fi asigurat prezența în preliminariile Europa League.

PAOK a fost a doua clasată la finalul sezonului trecut, când a încheiat campionatul la șase puncte în spatele liderului Olympiakos. PAOK întâlnește în play-off-ul Europa League gruparea suedeză Östersund.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  11 August 2017, 19:02
Postat de dinamo_fan pe 11 August 2017, 17:36

multa bafta la calificarea echipei in UCL. avem si noi nevoie de antrenori sa mai invete meserie pe afara ca poate la batranete se intorc in tara sa mai schimbe fotbalul asta becaliot.

Apoi în ţară vor fi aşteptaţi de aceiaşi românaşi neevoluaţi, trântori-politruci-escroci - care-şi vor găsi loc la butoane.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 August 2017, 18:05

...nu l apuca paltonul ...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 August 2017, 17:36
Postat de Pompiliu Bota pe 11 August 2017, 17:05

Razvanele, spune drept: te-ai îmbiat pe gratis ca tati la Inter ? Bag mana in foc !

multa bafta la calificarea echipei in UCL. avem si noi nevoie de antrenori sa mai invete meserie pe afara ca poate la batranete se intorc in tara sa mai schimbe fotbalul asta becaliot.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează