INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

OFICIAL Vlad Chiricheș a semnat un contract până în 2022 și va primi un salariu uriaș!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 18:09

Vlad Chiricheș (28 de ani) a semnat prelungirea contractului cu Napoli până la data de 30 iulie 2022.

Maurizio Sarri, tehnicianul lui Napoli, îl consideră pe Chiricheș o "dublură" indispensabilă pentru Raul Albiol și Kalidou Koulibaly și l-a convins să semneze prelungirea contractului.

Căpitanul naționalei României mai avea 2 ani de contract, dar italienii au vrut se asigure că nu îl pierd.

Maurizio Sarri încearcă să îi convingă și pe Allan și Jorhinho, cel din urmă curtat intens de Liverpool, să continue cu echipa sa.

Site-urile din Peninsulă anunță că salariul lui Chiricheș va fi de 2,4 milioane de euro pe an.

"Sunt fericit și mândru că voi juca încă 4 ani în acest tricou. Sper să fie plini de glorie pentru club, oraș și fani #ForzaNapoliSempre", a scris Chiricheș pe Instagram, o postare apreciată inclusiv de căpitanul napolitanilor, Marek Hamsik.

"Siguranța și profesionalismul de care ai dat dovadă ți-au adus încrederea unui club care și-a propus să scrie istorie. Felicitări și mult succes pentru prelungirea contractului. Vlad, meriți pe deplin!", a scris agentul jucătorului, Pietro Chiodi.

41 de partideare Chiricheș în tricoul lui Napoli, marcând 4 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
maxp
maxp  •  03 Martie 2018, 11:50
Postat de jack_the_stripper pe 03 Martie 2018, 08:14

2,4 milioane euro = 11,2 milioane lei. Calculeaza in cati ani ai castiga tu banii astia si spune-ne dupa aia cum e cu banca de rezerve... Si explica-i si lui jim_raynor cum e cu ”sotto la cura dei medici”. Eventual faceti un miting de protest in fata sediului napolitanilor. Nu uitati sa purtati tricourile cu DOAR DINAMO...

Exceptional comentariul tau. Angajeaza-te eventual ca si comentator sportiv la Pro TV, te-ai potrivi, acolo se masoara orice in bani. Deci Chiriches e probabil de vreo cateva sute de ori mai valoros ca orice, de exemplu, medic roman, sau ce stiu eu, ca orice inginer roman... ca na, el castiga milioane de euro. Iar referitor la sederea pe banca de rezerve pt 2,4 milioane de euro... eu as face-o, ca nu sunt milionar in euro, bai dar daca as fi, probabil as prefera sa joc pt 1,5 si sa renunt la 0,9, dar sa ma intereseze totusi si nivelul de performanta. Ca pana la urma poate jucand ajung la un moment dat la un contract si mai bun.

onduku
onduku  •  03 Martie 2018, 10:15
Postat de ares123 pe 02 Martie 2018, 20:32

Petarda fcsb-ista cumpara dinamo cu salariu pe un an...asta da petarda..:::))

Poate cumpara Dinamo, Negoita cere vreo 2 milioane. :))

onduku
onduku  •  03 Martie 2018, 10:14
Postat de knattspyrnufelag_elfsborg_etc pe 02 Martie 2018, 18:54

vai di mine da se poatie aia de la napoli au perdut mentile pai asta e praf baaaaaaaaaaaaa 2.2 mil pe an tribuia sal iea pe torje ba ala a dat satesfactie pe unde a mers sau pe roatariu ca a mai pus 5 grame de msuchi pe iel ce sa mai vorbem de nistor care trece strada numa ajutat de mana sau nidelceariu iera bun de napoli sa care jentile

:))))))))))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează