INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Omul care a fost cu Marica la negocierile cu Getafe dezvăluie detalii de culise

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 21:09

Gică Craioveanu, fost jucător al lui Getafe, a fost prezent la negocierile dintre Ciprian Marica și clubul spaniol și a oferit mai multe detalii despre transferul atacantului român.

"Am fost împreună pînă acum puțin timp. Sînt pe aici, la club, la Getafe. Încă nu se știe, sînt negocieri, clubul e foarte interesat, antrenorul e foarte interesat. Din punctul meu de vedere, asta e cel mai important, atunci cînd te vrea antrenorul e altfel, e mai ușor.

Mai sînt cîteva detalii de pus la punct. Ciprian a lăsat o impresie extraordinară aici, a jucat foarte-foarte bine, a fost decisiv la rămînerea echipei în prima echipă, a marcat 7 goluri. Nu cred că e vorba de bani, Ciprian are nevoie să joace. El trebuie să joace, vine Europeanul peste puțin timp", a declarat Craioveanu la Digisport.

Craioveanu a dezvăluit de ce depinde transferul lui Ciprian Marica și care este data limită cînd se va decide ce se întîmplă cu atacantul de 30 de ani.

"Are și Scepovic (n.r. atacant Getafe) ofertă foarte bună din China. Și de-asta așteaptă un pic antrenorul. O să-l vîndă și pe Sarabia, care vrea să plece la Watford, îl vrea Quique Sanchez Flores acolo. Dar e foarte important dacă va pleca Scepovici. Mi-au spus: «Gică, îmi place atacantul, e la un nivel extraordinar, mi-ar plăcea să contez pe un jucător ca el. E căpitanul României pînă la urmă».

El trebuie să semneze cel tîrziu într-o săptămînă cu Getafe. Planul e ca mîine seară să se știe definitiv ce se va întîmpla. Dacă se va semna, se va semna mîine seară", a mai spus Craioveanu.

"Cred că pentru Marica e cea mai bună soluție. Nu vreau să se supere nimeni pe mine, dar una e să joci pe Santiago Bernabeu, alta e să joci la Chiajna sau la Voluntari. Cînd calci pe Santiago Bernabeu sau pe Camp Nou, calci în templul fotbalului mondial"Gică Craioveanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
vasglo
vasglo  •  09 Ianuarie 2016, 10:45

Despre vizita medicala nimic, Gica?? Il iau aia fara vizita medicala, numai asa ca a fost candva (sic) capitan la echipa nationala??-:)

1544523779201000
Suciu Ilie  •  09 Ianuarie 2016, 09:44

Eu nu vad mare lucru la omul asta! Gresesc oare?

maryan72
maryan72  •  09 Ianuarie 2016, 09:02
Postat de Alex Marin pe 09 Ianuarie 2016, 04:24

Getafe e un fel de FC Voluntari la noi....cand refuzi Steaua si semnezi cu Getafe.....e ca si cum renunti la friptura de pe sifonier di te multumesti cu frimiturile de pe covor doar pentru ca frimiturile sunt langa tine iar pentru friptura trebuie sa lupti......si cum esti las din nastere nu ai incredere in tine.

tocmai de aceea pleaca la getafe sa se bata cu real,barca ,atletico valencia nu cu alde chiajna,voluntari timisoara petrolul.la voi in casa se face friptura o pui pe sifonier si incepeti sa va luptati?la ce gusa si boiler ai in fata sigur esti cel mai inalt din neam.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează