INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL BEER-SHEVA

Ovidiu Hoban, după victoria istorică a celor de la Hapoel Beer-Sheva în fața lui Olympiakos: "Suntem mai buni, deși nu ne doream să picăm cu grecii"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 20:53

Echipa la care evoluează Ovidiu Hoban, Hapoel Beer-Sheva, a reușit una dintre cele mai mari surprize din preliminariile Ligii Campionilor și a eliminat Olympiakos, în turul al treilea.

Mijlocașul român susține că echipa grecilor era cel mai dificil adversar pe care l-ar fi putut întâlni campioana Israelului.

"Ne-am dat seama că suntem mai buni și cel mai important este că ne-am calificat. Acest succes ne-a dat un avânt mare. Îmi doream să ajungem în Europa, sper din tot sufletul să ajungem în grupele Champions League.

Nu ne doream să picăm cu Olympiakos, era cel mai greu adversar posibil. Dar poate chestia asta ne-a ajutat", a spus Hoban la Dolce Sport.

Cu Ovidiu Hoban integralis, Beer Sheva s-a impus în meciul contra principalei favorite de pe ruta campioanelor, Olympiakos, 1-0, după ce în Grecia scorul fusese 0-0.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează