INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Palmă pentru Pioli » Ianis Hagi, încă un gol pentru Fiorentina Primavera

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 15:15

Ianis Hagi, fotbalist care nu a jucat niciun minut pentru Fiorentina în actualul sezon, a impresionat din nou la echipa secundă.

Fiul "Regelui" a evoluat pentru Fiorenina Primavera în duelul câștigat de echipa viola pe terenul lui Genoa , scor 3-0. Ianis (19 ani) a marcat pentru Fiorentina în minutul 10 cu un șut din interiorul careului.

Renegat de antrenorul Stefano Pioli și fără șanse de a juca la prima echipă, plecarea lui Ianis Hagi de la Fiorentina pare iminentă. Acesta ar putea fi împrumutat în Serie B sau chiar la Viitorul, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Fiorentina l-a achiziționat pe Ianis Hagi în vara lui 2016 contra sumei de 2 milioane de euro.

Vezi și: Gheorghe Hagi s-a răzgândit » Soluția de compromis pentru ca Ianis să joace mai mult: "Nu exclud să meargă acolo"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  10 Decembrie 2017, 21:25

Printisorul a dat iarasi gol si voi inca nu I-ati ridicat statuia !!! RUSINE sa va fie !

roadghost
roadghost  •  10 Decembrie 2017, 18:48

Jenant articol, patetice incercarile zadarnice ale lui Hogea si Gsp de a pacali cititorii cu privire la valoarea lui Ianis, ala joaca de parca s-a nascut obosit

titiduru22
titiduru22  •  10 Decembrie 2017, 18:08

El insusi e o palma pe fata fotbalului pe care il pacaleste cu ajutorul lui tac'su si a pseudo ziaristilor care-l umfla cu pompa toata ziua !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează