INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

"Pancu trebuie să rămînă ca jucător" » 5 lucruri subliniate de Răzvan Lucescu. Cum a reacționat la telefoanele de pe bancă și cum vede Rapidul

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 11:51

Invitat la televiziunea sportro, fostul antrenor al Rapidului, Răzvan Lucescu, a vorbit despre subiectele cele mai fierbinți din fotbalul actual. Iată cele mai interesante remarce:

... despre cariera de antrenor: "Și eu am primit telefoane pe bancă, dar cei din jurul meu mă cunosc. Veneau telefoanele, dar informațiile nu ajungeau la mine. Ei știau lucrul ăsta, că nu ascult așa ceva. Bilețele nu am primit". 

... despre lupta la titlu: "Sistemul competițional ajută la spectacol. Va fi foarte interesantă. Eu zic că Astra îi poate face față Stelei. Are un lot de nivelul lor. Sînt curios ce se va întîmpla și la Craiova, e o echipă bună. Sînt mai multe echipe care pot pune probleme". 

... despre aducerea lui Teixeira: "Skoda nu-şi permite salarii aşa mari, e foarte atentă la balanţa salarii-venituri şi mai ales la ce bani poate da pe transferuri, nu se aruncă, l-aş fi vrut, de exemplu, pe Teixeira, că doar îl cunosc atît de bine, dar nu ne-am permis să-l luăm, cred că dacă nu-l ia Astra se va întoarce în Portugalia”.

... despre Rapid“E dificil la Rapid acum, are un patron care se zbate, încearcă să găssească soluţii, dar nimic din ceea ce se întîmplă nu-ţi dă speranţe că Rapid va deveni ceea ce a fost odată. A doua retrogradare în cîţiva ani e foarte grea, a creat multe probleme în grup, e greu să faci echipă nouă la fiecare şase luni.

Pancu ar trebui să rămînă, e foarte important pentru echipa viitoare, e un motivator pentru cei care vor veni, nu trebuie să joace toate meciurile integral, trebuie doar să fie acolo, chiar şi numai pe bancă, să-l simtă tinerii lîngă ei. Cine-i vinovat pentru situaţia actuală?

Şi Copos are vina lui pentru ce s-a întîmplat, dar mai ales diferite personaje din anturajul echipei care au tras fiecare în interesul propriu, nu vreau să spun politic, dar aşa s-a ales praful de echipă. Şi va fi foarte greu să-şi revină”

... despre națională: "Este o conjunctură favorabilă de care trebuie să profităm. Singurul adversar care ar fi putut pune probleme este Grecia. Dar în rest, sînt echipe care nu au experiență pentru calificare. 

Eu zic că sigur ne calificăm. Nici Ungaria, nici Finlanda și nici Irlanda de Nord nu se pot ridica la nivelul nostru. OK, ne pot încurca într-un meci, dar nu pot emite pretenții", a zis Lucescu la televiziunea sportro. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
gicapuia
gicapuia  •  02 Iulie 2015, 15:22

"Şi Copos are vina lui pentru ce s-a întîmplat, dar mai ales diferite personaje din anturajul echipei care au tras fiecare în interesul propriu" Interesant ! De la supersalariile date de Vama si Razvan i s-a tras Rapidului. Surdu 300000 eur pe an!!! Chiar nu ai rusine ?!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Iulie 2015, 14:53

Pancone zăbest! *** Rada și Pierjî sunt gata să intre și ei pe teren. Rapid se pregătește deja de cempionzlig.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pol1iasi
pol1iasi  •  02 Iulie 2015, 13:34

Absolut total neinteresant..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează