INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NUMIRE

Panduru a analizat noul club al lui Lucescu: "Cu toate milioanele alea, nu e ca la noi, să-l ia la șuturi pe Villas Boas"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 09:23

Mircea Lucescu va semna în următoarele ore contractul cu Zenit St. Petersburg, echipa care a terminat sezonul în Rusia pe locul 3. Basarab Panduru a comentat trecerea lui "Il Luce" la Zenit.

"E clar că Zenit e un nume în Rusia, sunt mulți bani acolo, mulți jucători buni. Cu toate astea, Villas Boas a terminat pe locul 3. Pe 2 a fost Rostov. M-am uitat pe echipă. Îl găsești pe Noboa și greu mai găsești pe vreunul pe care să-l cunoști.

Cu toate milioanele alea, nu e ca la noi, să-l ia la șuturi pe Villas Boas. «N-ai caracter Villas Boas, am cheltuit sute de milioane de când ai venit tu și am terminat pe 3».

Asta e, se mai întâmplă să termini și pe 3. Aduci alt antrenor, ca să te aducă pe locul 1. La Zenit te poți bate cu oricine pe jucători. Poate Barcelona și câteva din Anglia își permit să dea 50 de milioane pe un jucător. Lucescu a ajuns la un club unde își poate permite orice în privința jucătorilor", a declarat Panduru la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  24 Mai 2016, 18:17
Postat de dinamo100 pe 24 Mai 2016, 14:57

Cu cat milioanele sunt mai multe, cu atat si presiunea e mai mare. Cei de la Zenit au observat ca la Sahtior s-au adus jucatori pe 10 milioane Euro si s-au vandut cu 30 mil, deci au concluzionat ca Lucescu stie sa ridice mult nivelul unor jucatori.

Pretul si nivelul unor jucatori. La Corvinu a format jucatori, la Dinamo, Brescia sau in Ucraina la fel. E clar ca revitalizeaza dezastre (Vezi Lupu) sau formeaza jucatori. Asta, in logica virstei, e ultimul lui club! sunt curios daca in 3 ani ajunge in semifinala de liga campionilor.

dinamo100
dinamo100  •  24 Mai 2016, 14:57

Cu cat milioanele sunt mai multe, cu atat si presiunea e mai mare. Cei de la Zenit au observat ca la Sahtior s-au adus jucatori pe 10 milioane Euro si s-au vandut cu 30 mil, deci au concluzionat ca Lucescu stie sa ridice mult nivelul unor jucatori.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Mai 2016, 11:34

...ce stie panduru ?...in Rusia sunt echipe bogate ...locul 3 pentru Zenit e onorabil ...sunt 4-5 echipe foarte bune ...plus arbitrii care joaca la pariuri ...crede ca e Portugalia ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează