INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NOTTINGHAM

Pantilimon a apărat un penalty în meciul de azi al lui Nottingham Forest, dar a fost pedepsit imediat

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 19:35

Costel Pantilimon a fost titular în poarta lui Nottingham, dar nu a putut să închidă poarta în fața lui Hull. Nottingham Forest a fost învinsă pe teren propriu, 0-2, în Liga a 2-a din Anglia.

În minutul 8, portarul român a apărat un penalty, în fața lui Jon Toral. Panti a respins în corner, dar la faza imediat următoare, Toral a marcat cu o lovitură de cap din centrul careului.

Scorul final a fost stabilit în minutul 38, Hull a scăpat pe contraatac, iar Harry Wilson a marcat. Portarul de 31 de a mai avut o intervenție salvatoare în minutul 42, când a salvat în fața lui Will Keane.

Acesta a fost primul meci jucat de Pantilimon pe teren propriu și al doillea în tricoul celor de la Nottingham. Este a doua înfrângere pentru Nottingham de la transferul lui Pantilimon și este pe locul 16, cu 35 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează