INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Pantilimon e și pe lista unei echipe din Premier League » Îi poate lua locul unui fost stelist

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 09:18

Costel Pantilimon are mari șanse să plece de la Sunderland în această iarnă. Ignorat în ultima vreme de antrenorul Sam Allardyce, portarul are două oferte tentante: pe lîngă Espanyol, goalkeeperul e dorit și de Watford. 

Neinclus în lot în ultimele două meciuri, "Guliver" vrea să plece pentru a prinde meciuri înainte de Euro.

Sunderlandecho.com susține că Espanyol e favorită să-l aibă pe Pantilimon. Echipa lui Gâlcă ar fi demarat deja primele negocieri. De asemenea, Sky Sports susține că pe "Panti" îl vrea și Watford.

Nou promovata în Premier League stă bine din punct de vedere financiar, așa că vrea să-i înlocuiască pe Gomes (34 de ani) și Arlauskis cu un portar constant, cu evoluții apreciate în Premier League.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close