INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Pantilimon, inclus în top 5 fotbaliști din Premier League. Pentru rugby :D

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 10:41

Campionatul Mondial de rugby de anul acesta se desfășoară în Anglia, iar cei de la Soccer Souls s-au gîndit să facă un top 5 al fotbaliștilor din Premier League care ar putea practica oricînd acest sport.

Costel Pantilimon este inclus și el pe această listă. Alături de el sînt nume celebre precum Thibaut Courtois (portarul lui Chelsea), Romelu Lukaku (atacantul lui Everton), Brede Hangeland (fundașul lui Crystal Palace) și Petr Cech (portarul lui Arsenal).

Goalkeeperul român e caracterizat ca fiind cel mai înalt jucător din Premier League:

"Pantilimon este cel mai înalt jucător din Premier League, masurînd peste doi metri, însă el are și o greutate uimitoare, 96 de kilograme, fiind și unul dintre cei mai masivi fotbaliști.

Costel nu traverseaza cel mai bun sezon la Sunderland și probabil ar putea să prindă și o minge de rugby în loc să scoată regulat mingea de fotbal din plasă", noteaza sursa citata.

Echipa de rugby a României a încheiat acest Campionat Mondial pe locul 4 în Grupa D, cu 4 puncte, după Irlanda, Franța și Italia. Ultima poziție a fost ocupată de Canada.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează