INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Pantilimon nu mai suportă situația de la Watford și e gata să plece » Ce echipă îl dorește

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 20:11

Costel Pantilimon n-a primit aproape nicio șansă în ultimul an la Watford și presa engleză scrie că portarul român poate părăsi formația engleză.

Englezii informează că mai multe echipe din Championship s-au interesat de serviciile portarului de 29 de ani, iar mutarea s-ar putea realiza luna aceasta.

În pole position pentru semnătura lui Panti se află Derby County, echipă care se bazează în acest moment pe un singur portar: Scott Carson, care nu oferă prea multă încredere echipei în ceea ce privește promovarea în Premier League.

Pantilimon e hotărât să semneze cu altă echipă, mai ales că în vara lui 2016 când a plecat de la Sunderland a făcut-o pentru a juca mai mult. Tot din același motiv a părăsit-o și pe Manchester City în 2014. În ambele situații, portarul român a avut mare ghinion și a rămas mereu o rezervă eternă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cubicmeter
cubicmeter  •  05 Ianuarie 2017, 23:09

Se presupune ca ziaristii ar trebui inainte de toate sa stapaneasca l. romana : ca fiu inteles mai bine, ca poate au si astfel de probleme, vorbesc despre ziaristii romani care scriu in ziare din Romania, in limba romana. ce exprimare de ziarist e a ramas "mereu" o rezerva "eterna" ? Putea sa fi ramas rezerva eterna in doar doua din cele 74 de meciuri jucate, de exemplu ?

francescoli1974
francescoli1974  •  05 Ianuarie 2017, 23:08

Panti a fost nedreptățit si de Mancini la City,in finala FA Cup,cu Wigan,cand l-a preferat pe Joe Hart desi Panti aparase in meciurile anterioare si i-a batut Wigan.

francescoli1974
francescoli1974  •  05 Ianuarie 2017, 23:04

In primul sezon la Sunderland gratie lui Panti s-au salvat de la retrogradare, le-a "pus" in clasament 10 pct inclusiv un 0-0 pe Emirates cu Arsenal dar Big Sam l-a preferat pe Mannone care a luat o căruță de goluri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează