INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLECARE

Pantilimon s-a despărțit de Deportivo La Coruna! » Variantă pentru FCSB? Ce zice Gigi

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 14:55

Trecut pe linie moartă la Deportivo La Coruna, Costel Pantilimon va părăsi azi gruparea galiciană, anunță presa din Spania. 

"Pantilimon și-a luat adio de la colegii săi de la Deportivo, iar azi va părăsi clubul în orele următoare. E ultima mutare din această iarnă pentru clubul galician. Portarul român se va întoarce la Watford, echipă care îl împrumutase până în vară la Deportivo", a scris publicația lavozdegalicia.es.

6 meciuri
a bifat Pantilimon pentru Deportivo în acest sezon

Costel Pantilimon va reveni în Premier League, la Watford, clubul care îl împrmutase în Spania toamna trecută și cu care mai are contract încă un an și jumătate. Totuși, Pantilimon are șanse mici să apere la Watford, club care îi are deja pe Heurelho Gomes și Orestis Karnezis. 

Goalkeeper-ul care pe 1 februarie va împlini 31 de ani ar putea fi o variantă inclusiv pentru FCSB, care va rămâne în scurt timp fără Florin Niță, portarul stelist urmând să ajungă, cel mai probabil, la Sparta Praga.

O eventuală revenire  a lui Pantilimon în România ar putea reprezenta și comeback-ul în lupta pentru titularizare în poarta naționalei, unde a pierdut detașat lupta cu Ciprian Tătărușanu în ultimii ani. 

Chestionat pe subiectul Pantilimon, Gigi Becali a spus: "Nu știu nimic despre această variantă. E prea devreme să vorbim".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 Ianuarie 2018, 21:20
Postat de onduku pe 30 Ianuarie 2018, 16:27

Pantilimon chiar ar fi bun la Steaua, mult mai bun decat Arlauskis. Iar bulgarul ala amarat n-are nicio valoare... Daca avea, apara la Bulgaria! Dar pana la urma, eu n-am auzit de portari bulgari de valoarea celor romani.

poate ar fi cazul sa mai lasi in pace forumul si sa te si zgaiesti la meciuri! asa ai afla ca portarul ala bulgar, fara nici o valoare e titularul in nationala tarii sale! nu o mai fi ea Bulgaria ce a fost, dar este peste noi, cum a fost intotdeauna! poate vrei sa-l compari pe Mihailov cu Prunea, ucigasul de muste! in alta ordine de idei, nu inteleg Pantilimon asta de ce insista prosteste cu meciuri la echipe de valoare, cand am vazut cu Olanda care e valoare lui! un portar de 2 metri si 50 a luat 3 goluri pe coltul scurt! sa joace frate la Afumati!

1779502482283942
Emil Nae  •  30 Ianuarie 2018, 19:01

toti ratatii se intorc acasa ca mari vedete ca bombe de transfer desi nu au facut nici cit o ceapa degerata in lumea buna a fotbalului pantelimon si alta bomba transferul transferurilor un alt ratat nu din spania, germania, franta, anglia nici vorba tata din rusia o echipa vai de mama ei.Si nu a avut loc.Va dati seama de valoarea lui? dar este tranfer bomba. Va dati seama de nivelul fotbalului nostru? Vreti calificari? cu cine tata, cu cine cu toti ratatii.

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Ianuarie 2018, 17:23

FCSB ,echipa de second-uri.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează