INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO LA CORUNA

Pantilimon se pregătește să debuteze la Deportivo » Îl așteaptă 3 întâlniri într-o săptămână

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 13:16

Antrenorul Pepe Mel plănuiește să schimbe mai mult de jumătate dintre titulari celor de la Deportivo La Coruna, după două înfrângeri și un egal în primele trei etape. 

După o experiență dură în Premier League, cu multe bariere la City, Sunderland și Watford, portarul Costel Pantilimon a pornit într-o nouă aventură. La Deportivo La Coruna, alături de Florin Andone. Și va debuta probabil chiar în această săptămână la alb-albaștri.

După un început ratat, cu două eșecuri acasă, 0-3 Real Madrid și 2-4 Real Sociedad, și un egal pe terenul lui Levante, 2-2, antrenorul Pepe Mel vrea să facă revoluție la echipă, anunță corespondentul As în Galicia. Și să schimbe mai mult de jumătate dintre titulari. Printre noutăți, va fi Panti, care îl va înlocui pe Tyton, dezamăgitor în ultima partidă, în fața bascilor. Și îl așteaptă 3 întâlniri într-o săptămână: cu Betis (d), Alavés (a) și Espanyol (d).

Singura linie care va rămâne nemodificată va fi atacul. Andone și Adrián vor forma duetul ofensiv și pentru viitorul weekend. Cel puțin.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1457239794357835
Darius Salagean  •  13 Septembrie 2017, 15:51

"Pantilimon se pregătește să debuteze la Deportivo » Îl așteaptă 3 întâlniri într-o săptămână"... Trei intalniri intr-o saptamana? Extraordinar... Cum poate oare sa joace 270 de min. (4,5 ore) in aceiasi saptamana? Este inuman.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează