INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Pantilimon, tot mai aproape de un transfer » Motivele pentru care pleacă de la Sunderland

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 11:29

Deși a început sezon ca titular, Costel Pantilimon și-a pierdut locul în prima echipă a celor de la Sunderland, în detrimentul lui Jordan Pickford.

Presa din Anglia scrie că portarul român este tot mai aproape de o despărțire de formația sa. Panti este nemulțumit de salariul pe care îl are, 800.000 de euro pe an, mai puțin decît rezerva sa, Vito Mannone.

În plus, antrenorul Sam Allardyce vrea să îl folosească mai des pe Pickford, 21 de ani, portarul naționalei de tineret al Angliei, și este dispus să renunțe la goalkeeper-ul român.

Astfel, Sunderland ia în calcul despărțirea de Pantilimon, pentru care ar vrea 3 milioane de lire sterline. Românul de 28 de ani a venit gratis la Sunderland, în 2014, și a jucat 49 de meciuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gannicus2014
gannicus2014  •  08 Ianuarie 2016, 12:42
Postat de nea_vanea.60 pe 08 Ianuarie 2016, 11:51

la city concura cu succes titularul nationalei, iar la sunderland pe cel de la tineret... asta inseamna sa ai ghinion! sau, sa nu faci alegerile corecte!

mai informeaza-te , Pickford a fost rechemat pe 31 dec 2015 la Sunderland , pana acum a fost imprumutat mereu in ligile inferioare , n-are nici un meci la echipa mare a lui Sunderland ... deci pica treaba cu alegerile bune sau mai putin ...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Ianuarie 2016, 11:51

la city concura cu succes titularul nationalei, iar la sunderland pe cel de la tineret... asta inseamna sa ai ghinion! sau, sa nu faci alegerile corecte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează