INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK a găsit rezolvarea în cazul lui Raț » Cîți bani vor să-i dea grecii fotbalistului român pentru a accepta rezilierea contractului

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 21:54

Răzvan Raț, 34 de ani, refuză să plece de la PAOK, după ce clubul l-a anunțat că e pus pe lista de transferuri și l-a trimis să se pregătească la echipa secundă.

"Mai am contract doi ani. Dacă vor să reziliez, să-mi dea toți banii", a declarat căpitanul "tricolorilor", care negociază intens cu conducerea clubului.

PAOK încearcă să-l convingă să accepte plata doar pentru un sezon, adică 650.000 de euro. Și nu întreg salariul, de 1,3 milioane. În Grecia au apărut zvonuri că Raț ar fi dorit de Olympiakos, care și-ar putea vinde fundașul stînga (Masuaku) la Roma.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bdgeorge
bdgeorge  •  31 Iulie 2015, 00:32

sa-i plateasca contractul sau sa se inteleaga..cine *** sa renunte la 650 mii de euro ..??daca are oferta sa o accepte formal (se semneaza un contract cu clauza ca jucatorul isi rezolva problemele cu clubul mama) cu clauza ca in momentul in care jucatorul aduce cartea verde se transforma in contract definitiv...ia banii pe un an de la PAOK si joaca la OLI..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  30 Iulie 2015, 22:29

daca ar avea posibilitatea sa plece la Olympiakos si "PAOK încearcă să-l convingă să accepte plata doar pentru un sezon, adică 650.000 de euro. Și nu întreg salariul, de 1,3 milioane" . Atunci ar fi si vina lui daca ramane la echipa a 2 a,dar eu nu cred ca lucrurile stau asa....oricum,este normal sa primeasca niste bani,indiferent de combinatie,ca ii da Olympiakos,ca nu stiu ce,nu este normal sa faci munca voluntara....doar daca,ar fi 100% sigur ca de la Olympiakos ar prinde un contract si mai bun,insa CE CERTITUDINE AI? Apoi semnezi ca renunti la bani in speranta ca Olympiakos iti va da ceva mai bun,semnezi,si apoi aia se orienteaza catre alt jucator...Este normal sa aiba o masura de siguranta...Panala la urma se inteleg ei. Eu asa cred si sper. Mult succes .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează