INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK e lider în Grecia! Răzvan Lucescu vorbește și la victorii de greșeli: “Știm că, dacă facem o singură eroare, ne va costa!”

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 09:28

PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, s-a impus în meciul cu Atromitos 2-1 (Detalii aici) și este umăr la umăr cu AEK în fruntea clasamentului după a 6-a victorie: "Am vrut să ne revanșăm după înfrângerea de la Atena și am fost prea grăbiți să decidem meciul, ne-am precipitat, oferindu-le lor șansa de a deschide scorul, chiar dacă dominam", spune antrenorul român.

De când a venit Răzvan Lucescu, orice deplasare e un chin pentru PAOK. Nu are nicio victorie în campionat, remizând de trei ori la rând, apoi pierzând și cu Olympiakos, și cu AEK, două înfrângeri identice, 0-1. 

Dar acasă, pe "Toumba", alb-negrii înving, chiar și fără spectatori, pentru că sunt încă obligați să joace cu porțile închise (mai au un meci de suspendare). Au trecut de surprinzătorul lider Atromitos, al 3-lea succes la limită, și conduc în clasament umăr la umăr cu AEK.

"Suntem oameni, avem nevoie de răbdare"

Răzvan vorbește de greșeli chiar și după victorie. "Am vrut să ne revanșăm după înfrângerea de la Atena și am fost prea grăbiți să decidem meciul, ne-am precipitat, oferindu-le lor șansa de a deschide scorul, chiar dacă dominam. Știm că, dacă facem o singură eroare, ne va costa!", a declarat Lucescu jr. 
Ce-i lipsește lui PAOK? "În fiecare meci ne creăm multe ocazii, ne trebuie doar răbdare. Suntem oameni, avem nevoie de liniște, de răbdare. Și trebuie să-i înțelegem și pe ceilalți. Chiar și azi, i-am spus ceva asistentei care era în fața mea. Și ea mi-a replicat că e om...". 

Luce a venit la meci: "Welcome, Boss!"

George Savvidis, fiul patronului și unul dintre directorii lui PAOK, a anunțat încă de luni după-amiază că Mircea Lucescu vine la stadion. "Vom avea un oaspete special. Welcome, Boss!". Chiar dacă porțile erau închise pentru spectatori, selecționerul Turciei a primit un permis special, văzând echipa fiului din lojă.

Totul e aproape egal cu AEK

După 11 etape, PAOK are o linie de clasament aproape copie la indigo cu cea a lui AEK Atena: 6 victorii, 3 egaluri și două înfrângeri (21 de puncte), ambele având și același număr de goluri marcate: 14. Formația lui Lucescu a luat doar 5 goluri (AEK, 7), dar a pierdut meciul direct (0-1) și, deocamdată, e pe locul 2. 

"Cineva mi-a spus de curând că jucăm mult prea ofensiv în această perioadă. Nu e nicio îndoială, suntem o echipă foarte ofensivă. Dar cel mai important lucru e rezultatul.

Cu fiecare săptămână care trece, câștigăm ceva în plus. Ne înțelegem mai bine, suntem mai inteligenți. Am avut foarte multe faze fixe, dar nu le-am folosit corect. Aceste nereușite ne-au neliniștit puțin. Când vom avea din nou fanii în spate, vom câștiga energie, putere, încredere" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dreak
dreak  •  21 Noiembrie 2017, 13:07
Postat de onduku pe 21 Noiembrie 2017, 12:43

Ce e merituos, rapidistule? Asta-i obsedat de aparare, fotbal n-ar juca niciodata. Important e sa nu ia gol, bun e si egalul sau infrangere la 1 gol diferenta.

Pai eu zic ca-i merituos sa fii fruntas cu o echipa de traditie, dintr-o tara europeana destul de puternica. Ca nu se compara cu "valorosii" care antreneaza in puternicele campionate vizionate si de camile, asta-i altceva ...

onduku
onduku  •  21 Noiembrie 2017, 12:43
Postat de ray51 pe 21 Noiembrie 2017, 09:48

Greu fara fani, dar cu atat mai merituos.

Ce e merituos, rapidistule? Asta-i obsedat de aparare, fotbal n-ar juca niciodata. Important e sa nu ia gol, bun e si egalul sau infrangere la 1 gol diferenta.

ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2017, 09:48

Greu fara fani, dar cu atat mai merituos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează