INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK, exclusă din ECA după scandalul cu AEK!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2018 12:10

PAOK nu mai face parte din Asociația Cluburilor Europene, al cărei Comitet Executiv a luat poziție, pedepsind comportamentul președintelui Savvidis. Poliția elenă nu a trecut în raport însă pistolul!

Până să afle sancțiunile dictate pe plan intern, PAOK e pedepsită în Europa. Invadarea terenului cu pistolul la purtător de către președintele Ivan Savvidis a șocat și ECA, Asociația Cluburilor Europene, care a exclus echipa lui Răzvan Lucescu din rândul membrilor săi: "În conformitate cu statutul ECA, Comitetul Executiv a decis suspendarea cu efect imediat și pe timp nedeterminat a clubului din Salonic. Noi protejăm integritatea și corectitudinea competițiilor și jocurilor, la fel ca valorile sportive și principiile pe care se bazează fotbalul".

AEK face dosar

Presa elenă a aflat însă că detaliul pe care toată lumea l-a văzut nu apare și în raportul poliției, întocmit în urma incidentele din finalul derby-ului de pe "Toumba". Nu se pomenește deloc că Savvidis ar fi avut la el un pistol când a pătruns amenințător pe teren! Cei de la AEK forțează sancțiuni drastice și pregătesc un dosar amănunțit, cu tot ce s-a întâmplat duminică seară, pe care să-l depună la federație și procuratură. Derbyul a fost abandonat în minutul 90, după ce Varela marcase, iar arbitrul a validat și apoi a anulat golul lui PAOK. 

"E un nonsens ca în secolul 21 cineva să ia un pistol și să-și facă dreptate pe un teren de fotbal în Grecia, o țară a Uniunii Europene. Oriunde te uiți, îl vezi pe Saviddis cu arma în mână"
Uroš Ćosici, fundaș AEK Atena

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  15 Martie 2018, 10:27

Am cel putin o mie de intrebari. Asa ca ... prefer sa tac.

craz1est
craz1est  •  14 Martie 2018, 23:43

Era un pistol cu apa fara gloante..., Saviddis face des glume din astea .

helena
helena  •  14 Martie 2018, 16:48

Nu s-a dovedit, ca in toc era un pistol, dar imaginele tv au dovedit, ca golul a fost perfect valabil. Vorbesc de gol nu de echipa, tara,etc...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close