INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Papp a dat cărţile pe faţă! De ce a ales să semneze în Liga a 2-a: "Nu e Rusia, nu e la arabi!" » Noi declarații despre Andrei Ivan

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 21:09

Paul Papp a oferit clarificări cu privire la transferul său în Elveția (detalii AICI) și susține că înțelegerea cu Steaua era valabilă doar în cazul în care nu existau oferte concrete.

"Mi-au oferit condiții extraordinare pentru familia mea. Au terminat pe locul trei, au avut investiții de șase milioane de euro, suntem încrezători că vom promova la anul. Mi-au oferit de două ori mai mult decât câștigam la Steaua.

Am ales Elveția pentru că e un proiect serios, nu e Rusia, nu e la arabi. E un antrenor turc pe care l-au numit acum, fost campion cu Galatasaray.

Ne-am înțeles în principiu și dacă nu era oferta venită pe bani mulți. A venit această ofertă și nu puteam să o refuz. Mi-am dat acordul verbal, dar dacă exista o ofertă concretă, plecam", a spus Papp într-o intervenție la Dolce Sport.

Fundașul de 26 de ani a declarat că îşi menține declarațiile făcute la adresa lui Andrei Ivan și speră ca transferul în cea de-a doua ligă elvețiană să nu-i afecteze prezența la națională.

"A fost decizia normală a dânsului pentru că n-am jucat la echipa de club. Sper să rămân în circuitul echipei naționale, dar va fi greu să o fac din liga a doua.

Îmi mențin declarația, nu e normal ca un copil de 19 ani să facă atâta vâlvă pentru nimic. Nu fac vâlvă Marica, Tamaș, dar face un puști de 19 ani. Eram nervos la acel moment și de asta am scris ce gândesc", a adăugat Papp.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
260780000949488
Costinel Serban  •  07 Iunie 2016, 08:50

demolarii
demolarii  •  07 Iunie 2016, 07:25

Nu e la arabi sau rusi. E Elvetia, cimitirul elefantilor din fotbalul european al anilor 80-90. Si e liga a II-a pentru un jucator cu pretentii la nationala de 26 de ani, varsta ideala pentru performanta. Cat despre valurile facute de Ivan, ar fi bine sa caute declaratiile lui Marica sau Tamas de acum 10-12 ani. Va ramane surprins sa vada ca si acestia aveau atitudinea lui Ivan....vreme trece, vreme vine.,

antalmihai
antalmihai  •  07 Iunie 2016, 06:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează