INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU, PRINS DOPAT DE DOUĂ ORI ÎN 10 ZILE!

Pastilele luate de Mutu nu erau pentru slăbit! Află cum îşi pregăteşte jucătorul apărarea!

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

Mutu îşi pregăteşte apărarea bazîndu-se pe faptul că membrii comisiei de anchetă vor lua în considerare argumentele sale referitoare la motivele care l-au determinat să folosească medicamentul recomandat chiar de mama sa.

Atacantul român le-a dat avocaţilor săi o cutie din tabletele care i-au fost aduse din România la sfîrşitul anului trecut. Conform ultimelor informaţii, pastilele nu ar fi fost pentru a-l ajuta să scadă în greutate, ci pentru a stimula eliminarea cît mai rapidă a toxinelor din organism. Pe cutia produsului se menţiona faptul că este 100% natural, obţinut din fructe, fiind sintetizat din nucă de cocos, mure, fragi sau kiwi. Mutu a luat pentru prima oară medicamentul pe 6 ianuarie şi va încerca să-şi argumenteze punctul de vedere în faţa celor care îl vor audia în zilele următoare.

Pentru a demonstra prezenţa sibutraminei în tablete, Mutu a oferit o folie pentru analize, al căror rezultat va fi dat publicităţii cel mai tîrziu luni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
 •  30 Ianuarie 2010, 19:37

toti cei care il critica pe mutu,habar nu au de fotbal.o sa vedeti voi nationala fara el.de ce nu vb de altii care fac rele in fotbal.

 •  30 Ianuarie 2010, 19:31

Eu cred ca Mutu nu e inca un fotbalist terminat si nu va lua mai mult de citeva luni de suspendare. Cred ca isi va reveni pina in vara.

 •  30 Ianuarie 2010, 18:23

aia care intrebati ce a facut mutu dupa mine nu ati vazut nici un meci in care el a jucat nu degeaba "prandelli" il sustine....

Vezi toate comentariile (39)
Comentează