INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  QATAR

Piţurcă dorit în Qatar » Ce jucător al naţionalei ar putea antrena

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 14:01

Victor Piţurcă este dorit insistent de formaţia Al Sailiya, din Qatar. Conform ziare.com, fostul selecţioner a purtat deja câteva runde de negocieri cu cei din conducerea clubului, însă preferă să aştepte soluţionarea litigiului pe care îl are cu Al-Ittihad.

Acesta a fost demis după un scandal monstruos. I-a reclamat pe cei de la Al-Ittihad la FIFA pentru neplata drepturilor salariale, iar din cauza acestui gest, saudiţii nu i-au mai acordat viza de plecare din ţară. Într-un final, Piţurcă a părăsit Arabia Saudită, însă aşteaptă în continuare rezultatul procesului pe care l-a intentat.

La Al Sailiya, Victor Piţurcă l-ar putea antrena pe Dragoş Grigore. Căpitanul naţionalei evolează pentru gruparea saudită din luna ianuarie a acestui an.

Al Sailiya ocupă poziţia a 12-a a clasamentului din Qatar. Formaţia lui Dragoş Grigore a pierdut ambele partide disputate în acest sezon.

sursa: www.ziare.com

(Adrian Jitea)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  14 Octombrie 2016, 14:39

Cand toata planeta stie ca singurul roman care joaca in Qatar este Dragos Grigore, tabloidul lui jiji vine cu titlul "Piţurcă dorit în Qatar » Ce jucător al naţionalei ar putea antrena". Pun pariu ca suporterii lui fcsb din redactia acestui tabloid habar nu au ce roman joaca in Qatar, dar au gasit si ei pe net.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează