INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA - FIORENTINA

Prandelli: "Mutu? Indispensabil!"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2009 00:00

Tehnicianul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a lăudat prestaţia lui Mutu din meciul cu Bologna, meci în care "Briliantul" a marcat de două ori. Prandelli a spus că Mutu este indispensabil echipei şi se bucură că a revenit pe teren.
Vezi primul gol reuşit de Mutu

Vezi al doilea gol reuşit de Mutu
"Am văzut o echipă atentă şi responsabilă. Mi-a plăcut Adrian, mai ales la primul gol. Am avut unele probleme după golul Bologniei dar am reuşit un al treilea gol şi asta ne-a liniştit. Mutu?  A jucat extraordinar. Mutu rămîne un jucător indispensabil echipei şi cu el în teren absolut orice devine posibil", a spus Prandelli presei din Italia.

Adrian Mutu a reuşit o dublă în meciul de ieri dintre Fiorentina şi Bologna. "Briliantul" a marcat în minutele 6 şi 15. El a revenit după o accidentare la cot, care l-a ţinut departe de gazon pentru trei săptămîni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
 •  03 Februarie 2009, 15:56

prandelli sa zik sarmna k are 2 atacanti super tari mutu si gilardino k altfel era o echipa de pluton fiorentina

 •  03 Februarie 2009, 14:26

manca si ar freza lui de dl Goe

 •  03 Februarie 2009, 13:55

pana nu vedem o schimbare la romani,al acelui respect fatade bani si fata de pers din jur nu vom avea niciodata un g.popescu,hagi,d petrescu,dorinel.etc care aujucatfbal de perf.si la+30.ps.ieri am aflat despre bkgr-ul unui coustumer care ii client de-al meu de peste 4luniafland cu stupoare ca are afaceri de+170mil$/an si care isi petrece tp la barul meu fara asi "arata bani sau fitele unui portret tipic roman"..iar despre mutu cu ultimul tatuaj chiar il inteleg"sunt unul printre

Vezi toate comentariile (10)
Comentează