INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAȚIONALĂ

Preia naționala? Ultima ofertă venită pe numele lui Olăroiu

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 10:43

Cosmin Olăroiu, actual antrenor al formației Al-Ahli Dubai, este dorit antrenor la selecționata din Emiratele Arabe Unite, anunță jurnaliștii de la El Bayan.

Nu este prima oară când tehnicianul de 47 de ani este în vizorul naționalei din Emirate, iar în cazul în care mutarea se va concretiza, Olăroiu ar avea ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

Anul trecut, Cosmin Olăroiu a mai fost dorit și la naționala României, dar a avut și o ofertă pentru a prelua selecționata Chinei, după ce a devenit campion cu Al-Ahli Dubai.

În prezent, formația antrenată de Olăroiu este pe locul patru în competiția internă, la trei puncte în spatele liderului Al-Jazira.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
469386039881066
Deni Denisa  •  13 Ianuarie 2017, 16:09

Ultima data a cost antrenor LA Arabia saudita un an de zile si a fost un,fiasco total ??????? LA national romaniei a fost propus de pritenii de la digi naum ,ilie,moraru !!!!!!!! Pentru nationala mai buni decat olaroiu sant petrescu,contra ,panduru ,lucescujunior etc nu mai vorbim de lucescu senior???

ovidiu3003
ovidiu3003  •  05 Ianuarie 2017, 13:09

...ar fi pacat sa nu ia nationala Emiratelor...sa vada arabii cat de bun antrenor este...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează