INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

Presa din Turcia a obținut contractul lui Lucescu » Bonusul gras ratat de antrenorul român în primele luni de mandat

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 15:10

Presa din Turcia a obținut contractul lui Mircea Lucescu de la echipa națională și a publicat detalii legate de înțelegerea tehnicianului român cu Federația Turcă.

Antrenorul român are un salariu anual de trei milioane și jumătate de euro, iar înțelegerea sa va fi prelungită automat dacă va reuși să califice Turcia la Campionatul European din 2020, anunță publicația FotoSpor.

Pentru că nu a reușit să califice naționala la Campionatul Mondial, Mircea Lucescu a ratat un bonus de 250.000 de euro, însă poate să câștige jumătate de milion de euro prin calificarea la turneul final continental din 2020.

În cazul în care este notificat în legătură cu o eventuală demitere cu o lună înainte, Mircea Lucescu se va despărți de naționala Turciei fără a primi compensații financiare.

În cele șase meciuri disputate de turci cu Mircea Lucescu pe bancă, naționala a câștigat o singură partidă, scor 1-0 contra Croației. Turcia a jucat inclusiv un amical contra României, pierdut în fața tricolorilor cu scorul de 0-2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  16 Noiembrie 2017, 23:27
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Noiembrie 2017, 18:10

...CREDEAM CA ARE 4 MILI PE AN ...dar si 3,5 este destul ...pentru cat munceste ...sa spuna clar ...n am venit sa antrenez in Ro pentru 0,5 mili pe an ...

4 milioane are doar in capul angajatilor ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Noiembrie 2017, 18:10

...CREDEAM CA ARE 4 MILI PE AN ...dar si 3,5 este destul ...pentru cat munceste ...sa spuna clar ...n am venit sa antrenez in Ro pentru 0,5 mili pe an ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează