INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

Presa spaniolă a căzut la picioarele singurului român din La Liga » Mesaj special pentru Anghel Iordănescu: "Florin Andone trebuie adus la naţională"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 11:19

Florin Andone a fost elogiat în presa din Spania după meciul de sîmbătă dintre Elche şi Real Madrid, scor 1-2, iar acum este cerut şi la echipa naţională a României.

”Pentru a patra săptămînă la rînd s-a văzut că întăririle, inclusiv Andone, au fost determinante în randamentul atît de bun al echipei. O concurenţă care a crescut nivelul colectiv. Ieri, atacantul român a fost senzaţional cu şi fără balon, defensiv şi ofensiv, la fel ca Bebe şi Edimar, fotbalişti care au multiplicat calitatea în banda stîngă pînă la niveluri peste media rivalilor cu care se bate Cordoba la retrogradare”, se arată în Diario de Cordoba.

Fostul şef al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, îi propune lui Anghel Iordănescu să-l cheme la prima reprezentativă pe atacantul în vîrstă de 21 de ani.

"Este de admirat ce face acest copil. Este incredibil ce tărie de caracter are avînd în vedere că a crescut fără un părinte. Am văzut şi meciul de sîmbătă pe care Cordoba l-a jucat acasă contra Realului. Îmi pare nespus de rău că nu a reuşit să înscrie şi contra Realului.

Nu ştiu dacă va fi adus la naţională, nu ştiu cum gîndesc antrenorii. Dar în condiţiile în care ducem lipsă de fotbalişti de valoare şi, mai ales, de atacanţi, eu cred că Florin Andone trebuie adus la naţională. Nu oricine ajunge să evolueze în prima ligă spaniolă. Eu cred că e o soluţie şi trebuie încercat la prima reprezentativă", a spus Mircea Sandu pentru ziarul Ring.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
guta12
guta12  •  26 Ianuarie 2015, 11:54

chiar nimeni nu vede greseala din titlul de sub poza.... ,, Florin Andone a fost elogiat în presa din Spania după meciul de sîmbătă dintre Elche şi Real Madrid, scor 1-2, iar acum este cerut şi la echipa naţională a României. ,, ... Era CORDOBA ....nu Elche, Pentru un ziar de spor , este o greseala ENORMA. Dar oare de nu ma mir ??

valassul
valassul  •  26 Ianuarie 2015, 11:46
Postat de sakamoto pe 26 Ianuarie 2015, 11:35

Exprimare de copil retardat:Presa spaniola a cazut la picioarele...Cind va maturizati copii? Nu realizati ca sinteti penibili? Va place asa?

Alt titlul marca( de c.r)GSP...presa spaniola a cazut la picioarele....poi voi credeti ca toti is asa inaptati ca voi?Chiar nimeni din redactia aia nu-i in stare de un titlul/reportaj/stire normala?In fiecare zi tot mai multi cititori online va atrag atentia ,dar se pare ca n-ai cu cine.

el_greco
el_greco  •  26 Ianuarie 2015, 11:45

Nu cred sa prinda Nationala.Nu are loc de "superstarul" Marica :) avand in vedere precedentul Puscas care de asemenea a fost convocat si "nu a meritat" sa joace.Avem si cazul Max Nicu adus cu mare tam-tam la notionala si a prins doar 3 minute fiind totusi in mare forma la vremea respectiva.RESPECT Florin Andone !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează