INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL ITTIHAD

Preşedintele lui Al Ittihad despre ce l-a determinat să-l aleagă pe Victor Piţurcă: "Am luat unul dintre cei mai buni antrenori din Europa"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 21:32

Ibrahim Al Balawi, preşedintele lui Al Ittihad, a vorbit despre calităţile lui Victor Piţurcă şi a dezvăluit ce l-a determinat să negocieze cu românul preluarea echipei saudite.
"Sîntem fericiţi că l-am luat pe unul dintre cei mai buni antrenori din Europa. E un nume mare. E un om extraordinar de bun. Negocierile au decurs conform planului. Piţurcă are calităţi, are o tactică interesantă şi frumoasă şi voi ştiţi mai bine decît mine cum a antrenat echipa României, cu care a ajuns pe locul 23 în lume.

Piţurcă va decide dacă va transfera vreun fotbalist român. Nu este vorba despre bani, el vrea să facă o nouă încercare ca antrenor. Am început campionatul de 5-6 etape, vrem să facem o echipă puternică", a spus Al Balawi la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Top 5 momente din al treilea mandat al lui Victor Piţurcă + Meciuri memorabile şi partide pe care am vrea să le uităm

Citeşte şi: OFICIAL » Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu FRF şi a pozat cu fularul noii echipe! Prima reacţie a antrenorului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
pma77
pma77  •  17 Octombrie 2014, 12:52
Postat de gabush86 pe 17 Octombrie 2014, 09:46

fata de muche JR care a dus echipa pe locul 60 si ceva ..... piti a fost cel mai bun antrenor care il putea avea romania din 90 incoace

du-te mah si da-ti foc ca esti prost de bubui.

madskills
madskills  •  17 Octombrie 2014, 09:59

stie cineva de unde isi cumpara seicul televizorul? Vreau si eu asemenea tv, o sa fac un efort financiar daca e scump rau, dar se pare ca merita. Daca dansul l-a vazut pe Piti unul dintre antrenorii de top din Europa, inseamna ca si nationala (pe tv-ul dansului) practica un fotbal european. Si tare mi-e dor sa vad si eu asa fotbal la nationala.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 Octombrie 2014, 09:59

Preşedintele lui Al Ittihad despre ce l-a determinat să-l aleagă pe Victor Piţurcă: "Am luat unul dintre cei mai buni antrenori din Europa" ___ bai, al Balawi... sa stii ca ai dreptate ma.. dar nu la nivel de cluburi, mah.))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează