INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Președintele lui Kayserispor, mesaj categoric pentru Marius Șumudică înainte de meciul cu Fenerbahce » Antrenorul nu poate conta pe Lung și Săpunaru

Articol de - Publicat sambata, 31 martie 2018 11:19

Președintele lui Kyserispor, Erol Bedir, îi impune lui Marius Șumudică victoria în jocul de luni, cu Fenerbahce. "Suntem într-o perioadă în care trebuie să câştigăm indiferent de adversar pentru a ne împlini visul european", spune președintele.

Marius Șumudică a impus o ștachetă ridicată la Kayserispor, revigorând o echipă care abia se salvase de la retrogradare și schimbându-și obiectivul în clasarea în primele opt în acest sezon. Dar președintele clubului are acum ambiții mai mari și pune presiune pe antrenorul român înaintea confruntării cu Fenerbahce de luni.

Fără Lung și Săpunaru

"Între Fenerbahce şi liderul Galatasaray sunt 6 puncte. Între noi şi Fener, 7 puncte. Ei luptă pentru titlu, noi pentru cupele europene. Sper că vom obţine rezultatul dorit luni. Traversăm o perioadă în care va trebui să câştigăm indiferent de adversar, pentru a ne împlini visul european. Aşa va fi şi în această etapă", a declarat Erol Bedir. Care probabil că nu a uitat că, în tur, la Istanbul, Kayseri a avut 1-0 pentru a reveni de la 1-3 la 3-3 într-un final dramatic. Șumi nu se va putea baza însă pe cei doi români, Săpunaru și Lung jr, suspendați.

41 de puncteare după 26 de etape Kayseri, care n-a mai pierdut acasă în Super Lig de două luni, de la 1-3 cu Galatasaray

Kayserispor - Fenerbahce se joacă luni, 2 aprilie, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  01 Aprilie 2018, 08:53

Daca joaca fara Lung si Sapunaru, s-ar putea sa castige!

sexilian
sexilian  •  31 Martie 2018, 16:07

si a mai spus ca daca nu bate il face corespondent la un ziar de inpachetat peste din EUROPA,suspans total..........

Vezi toate comentariile (2)
Comentează