INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMICAL

Prim amical în 2018 stabilit pentru naționala antrenată de Mircea Lucescu

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 19:40

Turcia, selecționata antrenată de Mircea Lucescu, va disputa un meci amical împotriva Irlandei, în luna martie a anunlui viitor, a anunțat federația turcă.

Partida se va disputa în Turcia pe data de 23 martie, iar irlandezii vor fi la prima deplasare în această țară din 1999. Un alt meci amical a fost cel mai recent meci disputat între cele două reprezentative, la Dublin în 2014. Irlandezii s-au impus atunci cu 2-1.

Cele două formații au jucat una împotriva celeilalte de 14 ori de-a lungul istoriei, iar Irlanda a triumfat în cinci dintre jocuri, în timp ce Turcia a câștigat două.

Irlanda ocupă locul 32 în ierarhia FIFA, fiind cu 10 poziții mai bine clasată decât adversara din martie, care ocupă poziția 42, la un loc în spatele României.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează