INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Prima reacție a lui Florin Gardoș după ce presa maghiară l-a dat ca transferat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 22:26

Presa din Ungaria a anunțat în urmă cu două zile că fundașul Florin Gardoș (29 de ani) este aproape de un transfer surprinzător în țara vecină, la Ferencvaros.

Stoperul a negat că ar negocia cu clubul maghiar, însă recunoaște că, dacă ar veni o propunere, n-ar spune nu.

"Nu e adevărat! Sunt numai poveşti legate de acest transfer. Sincer, mi-ar fi plăcut să merg la Ferencvaros, dar nu se pune problema", a declarat Florin Gardoş pentru gazetanord-vest.ro.

Gardoș nu a mai evoluat la Southampton de la meciul pierdut cu Arsenal, scor 0-5, în Cupa Angliei, pe 28 ianuarie 2017. Măcinat de accidentări și aproape de finalul contractului, fostul fundaș al Stelei are șanse tot mai mici de a mai juca la clubul englez.

Transferat în 2014 de "sfinți" în schimbul sumei de 6,8 milioane de euro, Gardoș are doar 18 meciuri în tricoul lui Southampton. În prezent jucătorul este cotat la 2 milioane de euro.

Ferencvaros este lider în Ungaria, cu un avans de 3 puncte față de rivala Videoton. Lotul formației antrenate de neamțul Thomas Doll este cotat pe transfermarkt la 14,55 milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  08 Februarie 2018, 01:16

Gardos a juca 2-3 meciuri pe an,mare fotbalist e si asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează