INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL - DEPORTIVO 1-0

Prima reacție a lui Gâlcă după a 3-a victorie cu Espanyol » Secretul revenirii: "Le-am zis să facă așa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 22:46

Espanyol a câștigat 1-0 cu Deportivo și a întrerupt o serie neagră de 10 meciuri fără succes. Antrenorul gazdelor, Costel Gâlcă, e foarte bucuros de faptul că jucătorii săi s-au descătușat. 

"Echipa avea nevoie de victorie. S-a văzut în momentele în care puteam închide meciul că am fost nervoşi şi presiunea şi-a spus cuvântul. Echipa a făcut un efort mare. Băieţii se simt mai bine cu noul sistem de joc. Sunt concentraţi şi încrezători. Am jucat cu o echipă mare care a pierdut doar 5 meciuri în acest sezon şi care avea o posesie bună.

Cea mai importantă e echipa şi nu antrenorul. Noi toţi trebuie să fim încrezători după acest succes. Jucătorii au foarte mult caracter. Le-am spus că trebuie să vorbească pe teren, să comunice şi asta au făcut.

Trebuie să continuăm să muncim. Am câştigat 3 puncte importante şi trebuie să mergem mai departe pentru că trebuie să ieşim din această situaţie. Mă bucur pentru golul lui Asensio. Avem nevoie de cât mai multe goluri", a zis Costel Gâlcă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
aldo_m
aldo_m  •  21 Februarie 2016, 12:38

costele bafta dar totul e simplu APARARE BETON SI TOTUL PE contraatac in rest si tine compartimentele mai apropiate ca prea sant deslnati bafta

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  21 Februarie 2016, 03:03

dupa cum m-asteptam, Galca nu a spus ca e secretul revenirii. voi ati spus-o. echipa e departe de a-si fi revenit. mai e de munca pana la revenire. cu o floare nu se face primvara. Galca o stie bine. voi... nu, din pacate.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Februarie 2016, 02:22
Postat de ralffy_mr pe 20 Februarie 2016, 23:17

au jucat extrem de bine...dar jucatorii aia sunt foarte ratangii... i-ar trebui un atacant macar.. care stie sa suteze mai pe langa portar...si sa dea gol. La ce ocazii au ratat Espanyol'ul ...daca aveau o finalizare decenta jucatorii..scorul trebuia sa fie vreo 4-0.

Sa-l ia pe Marica sau pe Mutu.Cu ei n-ar da gres.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează