INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Prima reacție a lui Rednic după instalarea pe banca lui Mouscron: " La experiența mea, nu mi-e frică"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 19:02

Mircea Rednic a condus astăzi primul antrenament al noii sale echipe. Tot azi, el a fost prezentat oficial de șefii clubului din Belgia.

"Sunt bucuros că mă aflu aici şi că m-am întors în Belgia. Vin la Mouscron într-un moment greu, dar nu e prima oară când preiau o echipă în dificultate. Am găsit condiţii bune aici.

"N-am antrenat niciodată o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării, dar cred că având experienţa mea, nu trebuie să-mi fie frică. Când am preluat-o pe Standard, echipa era pe locul 13 şi a terminat pe locul patru. Îmi rămân trei zile să pregătesc meciul cu Mechelen. E suficient. Prioritatea mea e să formăm un grup. E ce am putut constata la ultimele meciuri ale lui Mouscron. Lipsea un grup", a spus Rednic la conferința de presă în care a fost numit noul antrenor al lui Mouscron. 

"Puriul" se află la cea de-a treia aventură în Belgia, după precedentele experiențe la Standard Liege și Gent. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
titiduru22
titiduru22  •  08 Decembrie 2016, 04:29

Succes Mircea , adevaratii caini te apreciaza si te iubesc !

kyil
kyil  •  07 Decembrie 2016, 21:21

Mouscron are fani fanatici, un fel de craiova de pe vremuri. Pe vremurile ei bune i se spunea le cannonier, pentru ca nu pierdea meciurile de acasa. Acum vreo 15 ani am fost la un Mouscron-Royala Excelsior se numea atunci -Standard Liege 2-2 , atmosfera cum n-am trait deseori nici in Romania la derbyuri. I va fi greu lu Rednic la inceput, dar daca apuca sa castige 2-3 meciuri poate duce echipa sus de tot.

seyyku
seyyku  •  07 Decembrie 2016, 20:39

mult succes mister

Vezi toate comentariile (3)
Comentează