INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Primele declarații ale lui Boloni după ce a semnat cu noua echipă: "Acest proiect necesită curaj și agresivitate"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 09:03

Ladislau Boloni (64 de ani) a fost prezentat vineri la noua sa echipă, gruparea din prima ligă belgiană Royal Antwerp. 

Tehnicianul român s-a arătat extrem de entuziasmat de noua sa aventură și spune că proiectul avantajos propus de șefii echipei belgiene l-a convins să accepte oferta. 

"De obicei, atunci când este numit, antrenorul spune mereu acelaşi lucru, că este foarte mulţumit, onorat, iar eu nu pot spune altceva. Proiectul prezentat de conducerea clubului este ceva ce necesită curaj, agresivitate şi este o aventură. Mi-a plăcut. Nu trebuia să aştept mult ca să iau o decizie.

În plus, Anvers este un oraş foarte frumos, în plină dezvoltare. Sunt mulţumit că am venit şi că pot participa în acest proiect pentru a duce echipa acolo unde merită oraşul", a declarat Boloni, conform TV Dolce Sport.

Citește și: Oficial! Boloni a fost prezentat la noua echipă! Va lucra alături de omul care l-a adus la Standard Liege

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează