INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Primele declarații ale lui Silviu Lung după ce s-a înțeles cu noua echipă: "A contat foarte mult acest lucru"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 09:33

Silviu Lung jr. a oferit primele declarații după ce s-a înțeles cu noua echipă a lui Marius Șumudică, gruparea turcă Kayserispor.

Portarul de 28 de ani se declară mulțumit de noua sa destinație, fiind încântat că va juca într-un campionat net superior celui din România. 

"Au fost cinci-șase ore de negocieri. Până la urmă, cluburile s-au înțeles. Urmează ca mâine să primesc și eu contractul, să ma duc acolo să fac vizita medicală și, dacă totul e ok, o să semnez. 

Am avut o relație foarte bună cu Șumi. Ne-am înțeles foarte bine în cei doi ani, dar a contat foarte mult și că merg într-un camionat puternic, unde toate meciurile se joacă cu spectatori mulți în tribune, unde sunt stadioane noi, unde lumea e înnebunită după fotbal, unde la fiecare club se găsește o infrastructură deosebită, toate aceste lucruri au contat", a declarat goalkeeper-ul, la TV Dolce Sport.

"Le mulțumesc mult celor de la CFR pentru interesul lor arătat față de mine, am vorbit cu ei, dar Astra a decis ce e mai bine pentru el și, implicit, pentru mine" Silviu Lung jr.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
makero
makero  •  21 Iunie 2017, 18:28
Postat de piet pe 21 Iunie 2017, 12:00

pacat de el. ce nu stie sau nu i s-a comunicat este ca in turcia nu pot fi decat trei straini pe teren in acelasi timp ori sporul lui are vreo 7 stranieri deja in lot .

Pai daca l-a adus Shumi Gol,nu crezi ca-i face rost si de postul de portar titular??? :)

piet
piet  •  21 Iunie 2017, 12:00

pacat de el. ce nu stie sau nu i s-a comunicat este ca in turcia nu pot fi decat trei straini pe teren in acelasi timp ori sporul lui are vreo 7 stranieri deja in lot .

gazistu
gazistu  •  21 Iunie 2017, 10:50

Turcia e o lampa de lasnare pt silviu....maxim 2 sezoane ramane la kayserispor, de unde va pleca mai sus...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează