INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

Primele probleme în Turcia? Marius Șumudică, certat de șeful lui Kayseri » Ce i se reproșează antrenorului român

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 19:29

Erol Bedir, șeful echipei lui Marius Șumudică, Kayserispor, spune că echipa poate juca în cupele europene și îi atrage atenția lui Marius Șumudică pentru că este eliminat prea des.

"Șumudică este diferit, e un antrenor extraordinar. Nu este genul de tehnician cu care suntem obișnuiți. Dar noi avem nevoie de Șumudică pe bancă, nu în tribune. Acolo trebuie să stea fanii. El trebuie să stea lângă teren.

Noi mai avem nouă meciuri, nouă finale care pot să ne ducă în cupele europene în sezonul următor", a spus Erol Bedir pentru turcii de la Fotomac.

După 25 de etape, Kayseri are 41 de puncte și este pe locul 5. La meciul cu Karabukspor, 3-2, Șumudică a fost eliminat și va sta în tribună la meciul cu Konyaspor.

Din campionatul Turciei, primele patru clasate merg în cupele europene.

Kayseri este pe 5, la 6 puncte de locul 4, ocupat de Fenerbache. Totuși, echipa lui Șumudică poate prinde cupele europene și de pe locul 5, datorită faptului că finala Cupei se joacă între Galatasaray și câștigătoarea meciului Beșiktaș-Fenerbahce, echipe aflate în fruntea clasamentului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  15 Martie 2018, 09:49

Sumi, Sumi, Sumi ! Ar fi pacat sa pierdeti locul 5 numai datorita tie. Fa astfel incat sa nu fi vedeta ci antrenorul surpriza dfin Turcia. Ai dovedit ca ai resurse. Abtine-te de la excese !!!

zagna
zagna  •  14 Martie 2018, 20:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

939271716140965
Manu Ion  •  14 Martie 2018, 19:49

Scandal, scandal și intrigi aveți in cap domnilor de la gsp !!!!! Rușine ! Sunteți penibili .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close